Cseh Tamás születésnapja a Kolibri Színházban

2019. January 15.  ·   Ajánló   ·  Színházvilág.hu

Évek alatt kialakult hagyomány, hogy január 22-én, a Magyar Kultúra napján ünnepelik Cseh Tamás születésnapját a Kolibri Színházban.

Cseh Tamás születésnapja a Kolibri Színházban

2019-ben is elsőként Novák János, Márta István, Kecskeméti Gábor – az egykori Ad Libitum együttes –, valamint Bornai Szilveszter és Tóth Tamás idézi fel a hetvenes években a 25. Színházban együtt játszott dalokat.

A Cseh Tamás Archívum igazi meglepetésekkel szolgál, Hanák Gábor szerkesztésében Cseh Tamás eddig nem ismert felvételeit láthatják a nézők.

Az est vendégeként a régi barát, Víg Mihály énekli Cseh Tamás mindenki számára kedves dalait.

Záró programként a Kolibri Színház társulata lép színre. Bereményi Géza Novák János zenéjével megszólaló legújabb szövegei épp úgy idézik a magyar történelem nagy fordulatait, mint a soha el nem évülő férfi-női konfliktusok bonyolult, mindig aktuális világát...

Kolibri Színház, Cseh Tamás, Magyar Kultúra napja

 

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok