Akár meg is vacsorázhatunk az Operettben...

1 hete  ·   Ajánló   ·  Színházvilág.hu, MTI

Párizsi Randevú – Volt egyszer egy Moulin Rouge címmel dinner show-t, azaz vacsorával egybekötött előadást mutat be ma a Budapesti Operettszínház cirkuszművészek és a színház művészeinek fellépésével. A produkció januárig látható a Kálmán Imre Teátrumban.

Fotó: operett.hu

Az előadás a párizsi Moulin Rouge-ba repíti a nézőket, ahol egy régi szerelem története keveredik a mulatók szabad világával, a francia életérzés egybeszövődik a gasztronómiával és a szórakoztatással. A műsor részét képezik nemzetközi artisták látványos produkciói, vérpezsdítő táncok, az Operettszínház művészei által előadott világslágerek és a mesterszakácsok által készített vacsora.

A budapesti előadásban szerepelnek a kanadai Strange Comedy duó bohócakrobatái, a mongol Khulan Circus "kaucsukbabái", az ukrajnai Crazy Flight Group, az ukrán labdazsonglőr, Oksana Vielkina és a Les Sandros portugál-francia görkorcsolyás duó. A színészek közül fellép Janza Kata, Vásári Mónika, Buch Tibor és Szabó P. Szilveszter, valamint Bársony Bálint zenekarát is hallhatja a közönség.

Az előadás rendezője Richter József artistaművész, a Magyar Nemzeti Cirkusz alapítója, aki a dinner show műfajával először 30 évvel ezelőtt találkozott Münchenben.     

A vacsora témája a francia konyha lesz, hiszen az előadás története is Párizsban játszódik. A svédasztalos kínálatban az egyszerű francia lepénytől kezdve a vörösborban párolt kakasig széles lesz a paletta. A tányérszervizes ajánlatban liba, nyúl és borjú is található, de a dinner show egyik lényege, hogy – miképpen a műsor, úgy – az étlap is tartogat meglepetéseket...

Párizsi Randevú, Budapesti Operettszínház, Moulin Rouge, dinner show, cirkusz

Kapcsolódó esemény

 

 

Szólj hozzá!


Hogy kell Zöld Színházat csinálni?

Hogy kell Zöld Színházat csinálni?

A Miskolci Nemzeti Színház szeptemberben jelentette be, hogy a 2019/2020-as évadtól kezdve elkötelezi magát, hogy az ország első környezettudatos...
 
Színház naptár

Visszatérhettek a színészek a kaposvári színház megújult épületébe

Hétfőn átadták a felújított és kibővített kaposvári Csiky Gergely Színházat.

Béres Ilonát jelöli Kossuth-nagydíjra a Színházi Társaság

A Magyar Színházi Társaság Elnöksége legutóbbi összejövetelén döntött arról, hogy a tagszervezetektől beérkezett javaslatok alapján kiket terjeszt fel a 2020. évi Kossuth-díjra, valamint a Kiváló- és Érdemes Művész elismerésekre.
Új színdarabok
Madarak
Madarak
Budapest 
Madarak
Madarak
Budapest 
Madarak
Madarak
Budapest 
Madarak
Madarak
Budapest