Budapest 2022. May. 14. (18:00)

TerMini Gyermek és Ifjúsági Táncszínház: TerMini táncest


TerMini Gyermek és Ifjúsági Táncszínház: TerMini táncest

BEMUTATÓ

Termini Gyermek és Ifjúsági Tánc / Színház Műhely:

Fejes Ádám koreográfus által, a MU Színház támogatásával 2005-ben alapított MU Terminál Kortárs Táncműhely, tizenhetedik éve biztosít fiatal, pályájukat éppen elkezdő táncművészeknek szakmai, színházi gyakorlatot, pályakezdő koreográfusoknak pedig lehetőséget arra, hogy alkotói ambícióik megfelelő szakmai irányítás mellett, professzionális körülmények között bontakozhasson ki. A műhely, amelynek azóta is a MU Színház ad otthont, 2013-ban gyermek és ifjúsági tagozattal bővült. A Termini Gyermek és Ifjúsági Táncszínházban a hozzánk járó gyerek számára folyamatos tanulási, szabadidős és fellépési lehetőséget biztosítunk egész évben. Programjaink öttől tizennyolc éves korig minden korosztályú gyermeknek tánc- valamint dráma-, színész és színházi képzést, ezáltal tartalmas délutáni elfoglaltságot nyújtanak, továbbá munkabemutatókban és táncszínházi előadásokban való részvételt kínálnak.

Különböző korosztályú csoportjaink lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy minden korosztállyal a saját szintjéhez és igényeihez mérten foglalkozzunk. A kicsik táncórája sok mesével, játékkal megfűszerezve szinte észrevétlenül fejleszti mozgáskoordinációjukat, figyelmüket, kreativitásukat; s ahogy növekednek a gyerekek, úgy kerül a „tananyagba” egyre több technikai elem, koreográfia, és a művészi kifejezőkészség egyre érettebb, magasabb színvonalú bemutatása. A gyerekek a táncórák mellett drámaórákon is részt vesznek, ahol drámajátékok segítik őket, hogy jobban megismerjék egymást, önmagukat, és a színpadi létezés mikéntjét.

A TerMini táncest gyerekcsoportjainknak készített rövidebb koreográfiák csokra, melyekkel szeretnénk bemutatni a hozzánk járó gyerekek tudását, fejlődését. Elsősorban a szülőket és a hozzátartozókat várjuk, de szívesen látunk minden érdeklődőt is!

Koreográfus: Hoffmann Adrienn, Fejes Ádám

Előadók: TerMini Gyermek és Ifjúsági Táncszínház tagjaiű

Támogatók: NKA  EMMI Terminál Alapítvány, www.mesetea.hu, MU Színház, ICD2000Kft.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Kenyér, só, szeretet: fesztivált szerveznek Pokorny Liáék

Kenyér, só, szeretet: fesztivált szerveznek Pokorny...

A Kenyér Show Szeretet Fesztivál közös gasztronómiai élményekkel, zalai ízekkel, koncerttel, színházi programokkal és interaktív workshopokkal...
 
Színház naptár

Június 17-én nyit a Thália Nyárikert Salföldön

A Thália Színház nyári játszóhelye kamaradarabok, koncertek befogadására alkalmas fedett színpaddal és 250 fős nyitott nézőtérrel várja a produkciókat és az érdeklődőket.

Minden emberhez kapcsolódik egy legközelebbi ember – ősbemutatóval zárja premierjeinek sorát a Radnóti Színház

"Sokszor a legközelebbi ember nem is tudja, hogy milyen sokat jelent nekünk, és van olyan, hogy valaki egyszerre többeknek is a legközelebbi embere... "
Új színdarabok
SEGÍTSÉG, MEGNŐSÜLTEM!...
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest