Budapest 2022. Jan. 28. (10:30)

Tádé bérlet - Hurrá, Kacabajka!


Tádé bérlet - Hurrá, Kacabajka!
Tarbay Ede meséjét a Napsugár Bábszínház adja elő két időpontban, 9 órakor és 10.30-kor

Kacabajka nem csak nevében vidám, de természetében is. Már az is furcsa, hogy ő maga egy elhagyatott cirkuszi lakókocsi. Természetesen társaságra vágyik, ahogy mindenki. A társaság megnyerése érdekében megtesz mindent, még varázsol is, hiszen régi lakóitól mindent megtanult. Hogy sikerül e neki az mesénkből kiderül.

Tarbay Ede meseirodalmunk kiemelkedő alakja. Bábszínházra íródott dramatikus történetei mindig szívet melengetők, kedvesek.

Tervező: Lenkefi Zoltán és L. Deák Réka
Zeneszerző: Lovas Gábor
Rendező: Márkó Eszter
Játszák: Gyarmati Éva, Biró Gyula, Czumbil Örs

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok