Veszprém 2023. Mar. 23. (15:00)

STOP – HINTÁK, APÁK, SZERELMEK


STOP – HINTÁK, APÁK, SZERELMEK

Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert ifjúsági zenés játéka fiataloknak szól, meg örök fiataloknak, és azoknak, akik már nagyon nem azok, de képtelenek elfelejteni, hogy voltak.

Grecsó Krisztián - Hrutka Róbert: Stop
– hinták, apák, szerelmek –

A Stop a véletlenek játéka, a kizökkent időé. Egy találkozás története, ahol kifordul sarkából a világ. De legalábbis megváltozik egy lány és egy fiú élete. Sorsuk lesz. Másik. 

Ritkán akadunk olyan emberre, aki nem hagy minket annak maradnunk, akik voltunk addig. Ezen az estén ez megtörténik. A Stop különben egy hazaút meséje. De közben óriásiak a kitérők, a srácok saját szüleik lesznek, majd megint önmaguk, feléled az őket felnevelő és meghatározó világ. Lázadnak, tűrnek, szeretnek, és próbálnak megbocsátani. A szüleiknek. A Stop a kitörés játéka, de nekik már csak önmagukból lehet menekülni.

Szereposztás
Blanka..................... Kárpáti Barbara
Dani......................... Lenchés Márton

Rendező: Vándorfi László

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok