Gyula 2019. Jul. 12. (18:00)

Sok hűhó semmiért, Kulcsár Noémi Tellabor táncszínházi előadása


Sok hűhó semmiért, Kulcsár Noémi Tellabor táncszínházi előadása

A Kulcsár Noémi Tellabor társulat a két évvel ezelőtti Szentivánéji álom ( a fenti képen) után újabb Shakespeare remekművet hoz el Gyulára!

A híres vígjátékon alapuló táncelőadásban két szerelmespár viszontagságos, de mulatságos kalandjainak lehetünk a szemtanúi. A tét nem kicsi: lehetséges, hogy az örökké civakodó-háborúskodó Beatrice és Benedetto végül szerelmesek legyenek egymásba? És a szerelmes Hero és Claudio valóban egymáséi lehetnek, miután éket ver közéjük egy ármánykodó gonosztevő?
Kulcsár Noémi koreográfus előadásában a tőle megszokott letisztult, újszerű és merész táncos formákkal dolgozik, miközben elmeséli a testek nyelvén Shakespeare klasszikus történetét.

Koreográfus: Kulcsár Noémi

Előadják: Tellabor társulat

Dramaturg: Cseh Dávid

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok