Budapest 2023. Dec. 10. (16:00)

RS9 OFF - Metro Action


RS9 OFF - Metro Action
Három L1-tag, független művész újraéleszt egy munkát, ami már többféle verzióban jelent meg: A metro action szokatlan helyzetekben mutatkozik meg.

Három L1-tag, független művész újraéleszt egy munkát, ami már többféle verzióban jelent meg: A metro action szokatlan helyzetekben mutatkozik meg, így 2010- ben Ladjánszki Márta és Varga Zsolt kettőseként a Kisföldalattin (M1) közlekedve lehetett a performansszal találkozni; 2020-ban Koroknai Zsolttal kibővülve az M3-as metró vonalának néhány állomásán futottak bele az utazók az előadásba. Amikor a színház látogatása nem volt megoldott, az alagútból a színházi black box térbe helyezték az előadást, s a 2021-22-es évben a Köszönjük, Magyarország! Program anyagi támogatásával sikerült Budapesten kívüli helyszínekre is elvinni a produkciót, így előadták azt piacon, erdőben, Balaton-parton, művésztelepen és kiállítótérben is. Az lőadás azóta is különleges helyszínekre jutott el, most az RS9 OFF Fesztiválon a Vallai kert fogadta be.

Koroknai Zsolt – Ladjánszki Márta – Varga Zsolt (L1 Egyesület tagjai):

Koncepció: Ladjánszki Márta 

Előadók: Koroknai Zsolt, Ladjánszki Márta, Varga Zsolt 

Támogatók: L1 Egyesület, EMMI, NKA

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Nagy Utcaszínház, kis utcaszínházak, cirkuszolás és egyéb drámák a Szigeten

Nagy Utcaszínház, kis utcaszínházak, cirkuszolás...

Egy francia produkcióval tér vissza (végre) a Szigetre a Nagy Utcaszínház, a világ minden tájáról érkező cirkuszi előadásokat mutat be a Cirque...
 
Színház naptár

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan népszerű előadásokból, mint a Pinokkió, A Pál utcai fiúk, A padlás vagy A nagy Gatsby.

Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

A tavalyi esemény sikerén felbátorodva idén is megrendezik május 30. és június 2. között a Határvonalak Színházi Fesztivált Szombathelyen, a Weöres Sándor Színházban, mely során a különböző színházi formákat kívánják megmutatni a táncszínháztól kezdve a prózain és a zenésen át egészen a multimédiás eszközöket is...
Új színdarabok
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest