Budapest 2023. Dec. 10. (16:00)

RS9 OFF - Metro Action


RS9 OFF - Metro Action
Három L1-tag, független művész újraéleszt egy munkát, ami már többféle verzióban jelent meg: A metro action szokatlan helyzetekben mutatkozik meg.

Három L1-tag, független művész újraéleszt egy munkát, ami már többféle verzióban jelent meg: A metro action szokatlan helyzetekben mutatkozik meg, így 2010- ben Ladjánszki Márta és Varga Zsolt kettőseként a Kisföldalattin (M1) közlekedve lehetett a performansszal találkozni; 2020-ban Koroknai Zsolttal kibővülve az M3-as metró vonalának néhány állomásán futottak bele az utazók az előadásba. Amikor a színház látogatása nem volt megoldott, az alagútból a színházi black box térbe helyezték az előadást, s a 2021-22-es évben a Köszönjük, Magyarország! Program anyagi támogatásával sikerült Budapesten kívüli helyszínekre is elvinni a produkciót, így előadták azt piacon, erdőben, Balaton-parton, művésztelepen és kiállítótérben is. Az lőadás azóta is különleges helyszínekre jutott el, most az RS9 OFF Fesztiválon a Vallai kert fogadta be.

Koroknai Zsolt – Ladjánszki Márta – Varga Zsolt (L1 Egyesület tagjai):

Koncepció: Ladjánszki Márta 

Előadók: Koroknai Zsolt, Ladjánszki Márta, Varga Zsolt 

Támogatók: L1 Egyesület, EMMI, NKA

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


10 érdekesség a színházvilág leghíresebb ügynökével kapcsolatban

10 érdekesség a színházvilág leghíresebb...

2024. február 24-én mutatja be a budapesti Centrál Színház Arthur Miller klasszikusát, Az ügynök halálát, erről csatolt cikkünkben olvashatnak....
 
Színház naptár

Alföldi Róbert rendezésében mutatja be a Centrál Színház Az ügynök halálát

Stohl András, Balsai Móni, Fehér Tibor és Szécsi Bence (képünkön) főszereplésével készül a budapesti Centrál Színház új előadása, melynek premierje 2024. február 24-én lesz.

Ajtócsapkodós darab a köbön

Így jellemezte Tasnádi Csaba rendező az olvasópróbán azt a vérbeli angol bohózatot, melyet hamarosan a Thália Nagyszínpadán láthat a nagyérdemű.
Új színdarabok