Budapest 2019. Oct. 15. (19:00)

Rövid a póráz


Rövid a póráz
Georges Feydeau: Rövid a póráz A Thália Színház saját produkciója. Az előadás ideje: 130 perc 1 szünettel

Párizsban halálos a szerelem, és rózsaszín a köd.

Lucette, a popkirálynő délelőtt videoklipet forgat, este fellép egy celebesküvőn. Fernand, az élete párja folyton ott téblábol körülötte. Délelőtt, a forgatáson nagy vallomásra készül, míg a kavarodásban el nem illan az utolsó pillanat. Este pedig, az esküvőn ő veszi el a médiacézár lányát.

Rettenetes botrány lesz, ha a többi botrány között eljutunk odáig. Szerencsére Chenneviette, a rajongó maffiafőnök is eljött, hogy állig fegyverben rendet csináljon.

Felhőtlen szórakozást ígérő, klasszikus bohózat a műfaj királyától, mára hangszerelve.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda...
 
Színház naptár

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...

A majdnem tökéletes boldogság receptje

A LIAison és a Füst sikere után megszületett Pokorny Lia legújabb önálló estje. A majdnem tökéletes boldogság receptje című előadás április 12-én a MOMKultban debütál, és onnantól kezdődően havonta látható majd Budapesten és az ország különböző pontjain.
Új színdarabok