Budapest 2021. Oct. 28. (19:00)

Rendezők Viadala.


Rendezők Viadala.
A Rendezők Viadala című előadásban a Momentánosok azt improvizálják, hogy filmrendezők. Az este 4 különböző stílusú, műfajú, hangulatú improvizált filmjelenettel kezdődik – 4 Momentános rendezésében. A nézők ötletei által is inspirált történetek újabb és újabb körökben bontakoznak ki, de a közönség minden kör után szavaz..

Rendezők Viadala

Improvizált stílusjáték filmes műfajok és a közönség ötletei alapján. Négy rendező, négyféle koncepció, és a végén egy film áll össze.

Szinte mindenkinek eljön az a pillanat az életében, amikor azt érzi: filmrendező szeretne lenni. És ilyenkor az ember pontosan tudja, hogyan is kell kinéznie annak a szúrós tekinteteket és poros pisztolytáskákat felváltva mutató, feszült csenddel teli párbaj-jelenetnek egy westernben.

Hogy legalább 16 hegedűnek kell tremolóban szólnia a romantikus vígjáték utolsó nagy reptéri „majdnem-elkerülik-egymást-de-aztán-mégsem-mert-a-szerelem-mindennél-erősebb” montázsában.

A Rendezők Viadala című előadásban a Momentánosok azt improvizálják, hogy filmrendezők. Az este 4 különböző stílusú, műfajú, hangulatú improvizált filmjelenettel kezdődik – 4 Momentános rendezésében.

A nézők ötletei által is inspirált történetek újabb és újabb körökben bontakoznak ki, de a közönség minden kör után szavaz, hogy melyik sztori folytatódjon és melyiknek mondjunk búcsút. Az utolsó szavazás után csak egyetlen film marad, aminek így a végső, befejező nagyjelenetét is láthatjuk.
A világszerte népszerű Super Scene impróformátum – Momentános feldolgozásban.

Praktikus információk:

Jegyár: 4500 Ft

Nyári, szabadtéri előadásunk helyszíne: Petőfi Sándor Napközis Tábor (Margitszigeti Gyermektábor) -- A nézőtérről képeket itt találtok.

Cím:1138 Budapest, Margitsziget - Schulek Frigyes sétány, 26-os, 226-os busz Szállodák megállója (a Margitsziget Árpád híd-felé eső oldalán).

A beengedés a buszmegálló melletti kapun történik, 18:00-tól!

Az előadás 18:30-kor kezdődik!

 

Megfelelve a krízishelyzet biztonsági előírásainak, biztosítjuk a szükséges szociális távolságot a nézőtéren is. Ennek érdekében az érkező vendégeink helyfoglalását érkezési sorrendben történő ültetéssel segítjük.

 

 

Az előadás hossza: kb. két és fél óra (18:30-21:00), egy szünettel.

A kaput fél órával az előadás előtt nyitjuk.

A tábor egész területén a dohányzás szigorúan tilos.

A tábor területére kutyát behozni tilos.

 

Kérdés esetén keress minket: szervezes@momentantarsulat.hu

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda...
 
Színház naptár

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...

A majdnem tökéletes boldogság receptje

A LIAison és a Füst sikere után megszületett Pokorny Lia legújabb önálló estje. A majdnem tökéletes boldogság receptje című előadás április 12-én a MOMKultban debütál, és onnantól kezdődően havonta látható majd Budapesten és az ország különböző pontjain.
Új színdarabok