Budapest 2019. Dec. 13. (19:00)

Péntek 13


Péntek 13

Te mennyire vagy babonás? Ha elszalad előtted egy fekete macska összeszorul a gyomrod? Létra alatt nem sétálsz át, és ha kiszóródik a só megteszed a szükséges lépéseket, hogy elkerüld a vitát?

2017-ben utoljára októberben esik 13-a péntekre és mi ezt az alkalmat szeretnénk felejthetetlen módon megünnepelni. Ha a péntek 13-at nálunk töltöd, garantáljuk, hogy ezután ez lesz a kedvenc napod és alig várod majd, hogy ismét eljöjjön!

Ezen a napon különleges bűvész- és mentáltrükkökkel illetve illúziókkal várjuk kedves vendégeinket, és a csodás trükkök közben utazást teszünk a babonák zavarba ejtő világában.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok