Budapest 2019. Sep. 13. (19:00)

Péntek 13


Péntek 13

Te mennyire vagy babonás? Ha elszalad előtted egy fekete macska összeszorul a gyomrod? Létra alatt nem sétálsz át, és ha kiszóródik a só megteszed a szükséges lépéseket, hogy elkerüld a vitát?

2017-ben utoljára októberben esik 13-a péntekre és mi ezt az alkalmat szeretnénk felejthetetlen módon megünnepelni. Ha a péntek 13-at nálunk töltöd, garantáljuk, hogy ezután ez lesz a kedvenc napod és alig várod majd, hogy ismét eljöjjön!

Ezen a napon különleges bűvész- és mentáltrükkökkel illetve illúziókkal várjuk kedves vendégeinket, és a csodás trükkök közben utazást teszünk a babonák zavarba ejtő világában.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok