Budapest 2020. Feb. 12. (10:00)

Országjáró Mátyás király


Országjáró Mátyás király
zenés históriás játék két részben kicsiknek és nagyoknak - ősbemutató Mátyás király álruhában. Számtalan legenda, mese született már ebben a témában. Az Újszínház ősbemutatója a király és a nép legérdekesebb találkozásait gyűjti össze, a neves költő – Szőke István Atilla – első színpadi művének segítségével.

Mátyás király álruhában. Számtalan legenda, mese született már ebben a témában. Az Újszínház ősbemutatója a király és a nép legérdekesebb találkozásait gyűjti össze, a neves költő – Szőke István Atilla – első színpadi művének segítségével. A finom humorral átszőtt, tanulságos és mulatságos történetek, Ökrös Csaba autentikus reneszánsz zenéje és dalai, valamint a parádés szereposztás is hozzásegít bennünket ahhoz, hogy rövid idő erejéig visszarepüljünk a magyar történelem eme csodás és dicső korszakába.
Igazi családi színház, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok