Veszprém 2023. Mar. 18. (10:00)

Kabóca Bábszínház - Gréta


Kabóca Bábszínház - Gréta

VII. Jeffrey Sterling, Somerset reménybeli címzetes grófja, vagyis Kisjeff a szárazföldön él, és eltökélt szándéka, hogy olajfúrótoronyügyi kockázatelemző lesz. Mígnem egy napon belepottyan az Északi-tengerbe, és csak merül, merül, merül… egészen addig, amíg VII. Gréta, a Mélytengerek reménybeli császárnője, vagyis Kisgréta el nem nyeli.

Ezzel pedig kezdetét veszi Kisjeff életének legizgalmasabb kalandjai – a találkozás a Mélytengerek világával.
Szívhez szóló történet egy kisfiú és egy kisbálna barátságáról, a megbocsátás erejéről, a víz alatti és a víz feletti világ összetartozásáról. Az előadás létrejöttét Andrea Gregusova Gréta című mesekönyve inspirálta.

Az előadást 4 éves kortól ajánljuk!

A 4 vagy 5 fő részére szóló családi kedvezményes jegyárakat a babaszínházi előadásra VAGY a gyermekelőadásra a rendszer automatikusan érvényesíti. A 4 vagy 5 fő részére szóló KOMBINÁLT családi jegyet (egy babaszínházi és egy gyerekszínházi előadásra) keressék a Kabóca Bábszínházban!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda...
 
Színház naptár

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...

A majdnem tökéletes boldogság receptje

A LIAison és a Füst sikere után megszületett Pokorny Lia legújabb önálló estje. A majdnem tökéletes boldogság receptje című előadás április 12-én a MOMKultban debütál, és onnantól kezdődően havonta látható majd Budapesten és az ország különböző pontjain.
Új színdarabok