Budapest 2019. okt. 01. (19:00)
Jegyvásárlás

Hosszú az éjszaka... - Eisemann est


Hosszú az éjszaka... - Eisemann est

A Kálmán Imre Teátrumban helyet kapó új előadásunk két főszereplője Peller Károly és állandó partnere, Szendy Szilvi, akik Eisemann Mihály zeneszerző életéről mesélnek, természetesen énekelve és táncolva, előadva a slágergyáros mester legfülbemászóbb dalait, míg a második felvonásban a Péntek 13, a szerelem napja tekinthető meg.

További előadások
Hosszú az éjszaka... - Eisemann est
Budapesti Operettszínház
szeptember 23.
19:00
Hosszú az éjszaka... - Eisemann est
Budapesti Operettszínház
szeptember 26.
19:00

Jegyárak és információk

I. Árkategória
II. Árkategória : 1 500 Ft
III. Árkategória : 2 500 Ft
IV. Árkategória : 3 000 Ft
V. Árkategória : 4 000 Ft
VI. Árkategória : 4 800 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 5 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Ma van a magyar dráma napja

Ma van a magyar dráma napja

A magyar dráma napján magyar szerzők műveivel, rendhagyó programokkal és díjátadóval is ünnepelnek a színházak országszerte és a határon túl is.
 
Színház naptár

Magyar színházi siker Bresztben

Magyar siker született a Belaya Vezha Nemzetközi Színházi Fesztiválon: a fődíjat a Váci Dunakanyar Színház és a Bartók Kamaraszínház közös produkciója, a Ványa bácsi hozta el.

35 év után bezárja a színitanodáját Gór Nagy Mária

Az elmúlt három évtized alatt Gór Nagy vezetésével a tanoda előkelő helyet vívott ki magának a hazai színészképzésben, többek között Liptai Claudia, Ábel Anita, Farkasházi Réka, Ullmann Mónika, Szabó P. Szilveszter, Miller Zoltán is itt kezdte a pályafutását – írja a Bors.
Új színdarabok