Budapest 2022. Feb. 03. (19:00)

Hitted volna?


Hitted volna?
Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ekkor toppan be Herman, néhai férjnek barátja, és képtelen ötelettel áll elő. Az egész egy agyrém, merő képtelenség, ráadásul röhejes. Vagy mégsem? Míg telnek az utolsó dobozok, sok kérdésre kerül válasz: menni vagy maradni, megszokni vagy megszökni, kockáztatni vagy biztosra menni?

Verebes István rendezésében két nagyszerű színész, Hernádi Judit és Kern András keltik életre Richard Baer kedves és vicces karaktereit, akik egyaránt az újrakezdésen dolgoznak, csak éppen roppant különbözőképpen. És végül még az is megtörténhet, hogy a határozottnak gondolt terveik egy egészen hihetetlen fordulatot vesznek. 

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda...
 
Színház naptár

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...

A majdnem tökéletes boldogság receptje

A LIAison és a Füst sikere után megszületett Pokorny Lia legújabb önálló estje. A majdnem tökéletes boldogság receptje című előadás április 12-én a MOMKultban debütál, és onnantól kezdődően havonta látható majd Budapesten és az ország különböző pontjain.
Új színdarabok
Liliom
Liliom
Budapest 
Liliom
Liliom
Budapest 
A PÁL UTCAI FIÚK
A PÁL UTCAI FIÚK
Százhalombatta 
Mindenki megvan? Dr....
Mindenki megvan? Dr....
Székesfehérvár 
A három sárkány
Megmaradni
Megmaradni
Budapest 
Megmaradni
Megmaradni
Budapest