Dunaújváros 2019. May. 05. (19:00)

Hajmeresztő


Hajmeresztő

Szereti Ön a krimit? Szereti a színházat? Szereti, ha Ön dönthet arról, hogy hogyan fejeződjék be egy nyomozás? Szeret nevetni és közben kombinálni a lehetséges tettesek kiléte felől? Egy előadás, amelyet minden bizonnyal többször is érdemes lesz megnézni!

Paul Pörtner   
HAJMERESZTŐ
Krimi

Szereti Ön a krimit? Szereti a színházat? Szereti, ha Ön dönthet arról, hogy hogyan fejeződjék be egy nyomozás? Szeret nevetni és közben kombinálni a lehetséges tettesek kiléte felől?

Ha bármely kérdésre igen a válasz, akkor mindenképpen érdemes eljönnie a Bartók Kamaraszínház májusi bemutatójára, mert Paul Portner Hajmeresztő című krimi-vígjátéka pontosan ezt kínálja nézőinknek. Adott egy fodrászüzlet, s annak dolgozói és vendégei. Hat szereplő egy térben, és egy rejtélyes gyilkosság az emeleten. A jelenlévők közül mindenkire ráterelődik a gyanú. S hogy ki is a tettes? Ez kizárólag a Önökön múlik, hiszen az előadás szünetében a megszerzett információk alapján szavazás történik, s színészeink úgy fejezik be a történetet, ahogyan nézőink szeretnék. Akár minden este más-és más lehet a gyilkos.

Egy előadás, amelyet minden bizonnyal többször is érdemes lesz megnézni!

Szereplők:

Nick Rosetti: Őze Áron 
Tony Withcomb: Kiss Attila
Barbara de Marco: Tőkés Nikoletta
Mrs. Schubert: Kovács Vanda 
Edward Lawrence: Csadi Zoltán
Mikey Thomas: Gasparik Gábor

Díszlet-jelmez: Matyi Ágota
Dramaturg:Bodor Böbe
Rendező: Sipos Imre

A Bartók Kamaraszínház előadása.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok