Kápolnásnyék 2022. May. 27. (15:00)

Gózon Kamaraszínház: De mi lett a nővel ?


Gózon Kamaraszínház: De mi lett a nővel ?

Mozaik Országos Színházi Találkozó

Kiss Csaba Anton Pavlovics Csehov művéből készült előadást közel 80 színész játszotta már, határon innen és túl, többszáz előadásban– voltak akik viharból, égzengésből indultak, mások mozdulatlanul várták a hajnalt, volt hogy egy szinte meztelen lány lépett ki a bőgőtokból, mások kartondobozokból építettek világot köré. Játszották foltos frakkos lecsúszott urak és derűs csepűrágók, kisemmizett színészek, prolik, és amatőr bohócok. A színház ezer formája és árnyalata. Vajon ez most milyen lesz?

A történet örök – három férfi mesél egy nőről. A szerelemről. A titokról. A fiatalságról. Sok nevetéssel, fájdalommal.

Az ősbemutatón sötét volt. A nézőtér elcsendesült. Melankolikus szláv gitár szólt. Feljött a fény, mint a hold. A színen egy bordó nagybőgőtok, egy kék láda és egy mélyzöld kottatartó állt. Aljosa egy leheletkönnyű színes muszlinkendőt nézeget, vággyal, szomorúsággal. Jura elveszi tőle és a belső zsebébe teszi. Gyabkin abbahagyja a gitározást, s mintha a nemrég elhangzott történet folytatása izgatná… Te Jura, de mi lett a nővel?

Szereposztás

Jura:TŰZKŐ SÁNDOR

Gyabkin:STUBNYA BÉLA

Aljosa:KÁLID ARTÚR

 

Rendező:TASNÁDI CSABA

Producer: Szabó Ágnes 

Látvány: Auer Alexandra e.h.

Zenei munkatárs:FehérváryLilla

 

Rendezőasszisztens:Nagy Viktória 

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok