Budapest 2019. Nov. 14. (19:00)

Gondolat bonbonok


Gondolat bonbonok

Egy év szünetet követően, November 14. csütörtök 19:00-kor újra folytatódik a nagysikerű Gondolat Bonbonok est a Madách Színház Tolnay Szalonjában.

A novemberi est címe „Hozd ki magadból a maximumot“ és vendégeim elmesélik, miképpen lehet eltolni határainkat, hogyan lehet legyőzni a fájdalmat és önmagunkat úgy, hogy közben az öröm, az élmény és a magas szintű teljesítmény is megmaradjon.

Miképpen lehet átlépni a legnehezebb pillanatokon, hibákon, vagy bukásokon? Miképpen döntsük el, hogy kiknek a kritikáját fogadjuk el? Segít- e a népszerűség, vagy csak plusz teher? Mi a mentális erő és a tökéletes művészi szintre emelt koncentrálás titka? Mit ad a siker és megéri-e a rengeteg àldozat és fájdalom? Mennyire fontosak a velünk született adottságok, vagy elegendő-e a szorgalom, a tehetség és a profizmus? Illetve, magányos, vagy csapatmunka áll egy szólista és egy egyéni sportoló sikere mögött?

Két kiemelkedően sikeres és elismert férfi, akik életük során megtanulták maximálisan kihasználni testi adottságaikat és képességeiket. Egy balettművész és egy ultratávú extrém sportoló. Természetesen két különböző személyiség és pályafutás, miközben életútjuk és az őket körülvevő világ is megszámlálhatatlan érdekességet és tanulságot tartogat.

Szakály György - balettűvész, rektorhelyettes
Szőnyi "Racemachine" Ferenc - ultratriatlon Világbajnok

Megválaszolatlan kérdés természetesen most sem marad, ugyanis ezen az estén is - egy applikáció által - nyugodtan felteheti a sajátjait is és közben olyan történeteket hallhat, amelyek megváltoztatják életét! És akkor még, az elképesztő ízvilágú csokoládé gondolat bonbonról - ebben az esztendőben a csokoládékészítők Oscar-díját elnyert Sweetic Csokoládémanufaktúra jóvoltából -, még nem is beszéltünk!

Tartson Csutka Istvánnal és vendégeivel a 2019-2020-as évadban is, hogy feltölthesse lelkét a következő hónapokra!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok