Budapest 2022. May. 23. (19:00)

Fiatal Félőrültek Fesztiválja, műsorvezető: Csenki Attila


Fiatal Félőrültek Fesztiválja, műsorvezető: Csenki Attila

tehetségkutató

A Fiatal Félőrültek Fesztiválja a Dumaszínház tehetségkutató fesztiválja, ahol bárki bebizonyíthatja,hogy ő egy fel nem fedezett tehetség. Néhány percre bárki megkaphatja a mikrofont (előzetes jelentkezést követően),aztán minden rajta és a szigorú közönségen múlik.


A növekvő esetszámok miatt és a fertőzési veszély csökkentése érdekében szeptember 1-től a következő szabályok elfogadását és betartását kérjük nézőinktől, hogy a Dumaszínház-előadások látogatása továbbra is egy biztonságos kikapcsolódási forma maradhasson:

  1.  Kérjük, hogy a helyszíneken érkezéskor használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket.
  2.  Az előadásokat kizárólag tünetmentes dolgozók és nézők látogathatják. A színházak munkatársai jogosultak a nézők hőmérsékletének ellenőrzésére.
  3.   A helyszíneken fokozzák a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére és a nézőtér átszellőztetésére.
  4.   A színházak egész területén kötelező a nézők és a dolgozók maszkviselése. (Szabadtéren is, amennyiben nincs lehetőség távolságtartásra. A Corvin Dumaszínházban az asztaloknál nem kell.)
  5.  A színházak nézőterére bemenni és azt elhagyni úgy kell, hogy a nézők figyelembe veszik a távolságtartás szabályait és viselik a maszkjukat.
  6.   Kérjük nézőinket, hogy elsősorban online felületeken vásárolják meg jegyeiket! A normál belépők mellett az ún. maszkjegy is elérhetővé vált, amit online tudnak megvásárolni, 300 Ft-os áron.
    (A maszkjegyet a kollégáinknál tudják majd beváltani az egyes előadások előtt, a helyszíneken.)
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda...
 
Színház naptár

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...

A majdnem tökéletes boldogság receptje

A LIAison és a Füst sikere után megszületett Pokorny Lia legújabb önálló estje. A majdnem tökéletes boldogság receptje című előadás április 12-én a MOMKultban debütál, és onnantól kezdődően havonta látható majd Budapesten és az ország különböző pontjain.
Új színdarabok