Kecskemét 2021. Dec. 18. (14:30)

Férjek és feleségek


Férjek és feleségek
Mi szólíthatná meg jobban a közönséget, mint egy darab, amely a házassággal, szerelemmel, s annak minden velejárójával foglalkozik, hiszen mindig szép számmal ülnek a nézőtéren férjek és feleségek. Woody Allen 1992-ben napvilágot látott filmje nagy sikerrel fut a színházakban is, lévén, hogy remek színészi feladatokban gazdag, rengeteg humor és még több érzelem szövi át.

Woody Allen: Férjek és feleségek

Kelemen László Kamaraszínház

„Merő káosz az élet (...). Az érzelmek oly kiszámíthatatlanok. Hogyan maradhat valaki negyven évig házas? Ez sokkalta csodálatosabb, mint a Vörös-tenger kettéválása” – állítja Woody Allen.

Mi szólíthatná meg jobban a közönséget, mint egy darab, amely a házassággal, szerelemmel, s annak minden velejárójával foglalkozik, hiszen mindig szép számmal ülnek a nézőtéren férjek és feleségek. Woody Allen 1992-ben napvilágot látott filmje nagy sikerrel fut a színházakban is, lévén, hogy remek színészi feladatokban gazdag, rengeteg humor és még több érzelem szövi át. A Férjek és feleségek színpadi adaptációja tökéletes alapanyag tévéjáték készítésére is, amely szintén terveink közt szerepel.

A történetet Szente Vajk rendezi. Az egyszerre elgondolkodtató és nevettető, tanulságokat és elrettentő példákat kínáló történet középpontjában a mindenkori romantikus kapcsolatok újrarendeződése áll.

Gabe: SZEMENYEI JÁNOS

Judy:MÄRCZ FRUZSINA

Sally:HAJDÚ MELINDA

Jack: ADORJÁNI BÁLINT

Rain:KELECSÉNYI PANNI e.h.

Michael:FERENCZ BÁLINT

Sam:DECSI EDIT

Shawn:DECSI EDIT

Anya:DECSI EDIT

Riporter:FAZAKAS GÉZA

Kolléga:FAZAKAS GÉZA

Professzor:FAZAKAS GÉZA

Paul:FARKAS ÁDÁM

Ex férj:FARKAS ÁDÁM

Richard:FARKAS ÁDÁM

Ken: FARKAS ÁDÁM

Carltaxisofőr:SZIGETHY NORBERT

Férj: SZIGETHY NORBERT

Gail:LAJTER ESZTER

Harriet Harmon:LAJTER ESZTER

Feleség: LAJTER ESZTER

Rendező:SZENTE VAJK

Díszlettervező:RÁKAY TAMÁS

Jelmeztervező: KOVÁCS YVETTE ALIDA

Színpadra alkalmazta:ZÖLDI GERGELY

Zenei vezető:KÁROLY KATI

Koreográfus:TÚRI LAJOS PÉTER

Súgó:ARATÓ ANDREA

ügyelő:BERKI ZOLTÁN

Rendezőasszisztens:SIRKÓ ANNA

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok