Budapest 2022. Sep. 26. (19:00)

Dollár Papa Gyermekei: Picasso


Dollár Papa Gyermekei: Picasso
A művet külön kell választani a művésztől. Önzetlen zseni nem létezik. Bántalmazók nélkül üresebb lenne a világ. Ha vállalod magad, jobb ember leszel. Jó emberekkel jó dolgok történnek. Vagy?

Dollár Papa Gyermekei: Picasso - PREMIER!

Miért kéne eldöntened egyből, hogy jó-e az ami veled történik vagy sem? Mintha csak ez a két lehetőség lenne. De mi történik az irányítás és az elengedés között? Miért ne zuhanhatnál csak úgy bele valamibe, amiről azt sem tudod, hogy hova vezet? Ebben a zuhanásban kellene megtanulnod navigálni. Nekem ez őszintébbnek hat, mint reflexből elzárkózni vagy ragaszkodni valamihez.

színészek: Rába Roland, Kiss-Végh Emőke, Váradi Gergely, Stork Natasa, Ördög Tamás és Engárd Emil

kutatás és írás: Molnár D. Márk, Ördög Tamás
dramaturg: Törley-Havas Sára
ruha: Kiss Tibor
maszk: Kovács Dániel Ambrus
rendezőasszisztens: Molnár D. Márk
rendező: Ördög Tamás

18 éven felülieknek!
Helyszín: Kabin

Mivel a legújabb és legkisebb terünkben összesen 20 szék található, így az egységes jegyárra további kedvezményeket nem áll módunkban kiadni. Köszönjük a megértést!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok