Dunaújváros 2021. Dec. 30. (16:00)

Csipike és Kukucsi


Csipike és Kukucsi
Csipike folyton-folyvást szervezkedik, figyel és fülel. Szeretetre, békére szeretné tanítani barátait, néha az őrületbe kergetve őket. Az a vágya, hogy az állatok ne bántsák egymást többé, szeressék és becsüljék meg a körülöttük lévő környezetet.

Fodor Sándor: CSIPIKE ÉS KUKUCSI
Fizikai színházi mesejáték

„Fel a fejjel, ki a mellel, gyáva ember, aki nem mer!” – kiáltja el magát Csipike az óriásnagy bükkfa lakója, bátorítva az erdőben élő társait. Csipike folyton-folyvást szervezkedik, figyel és fülel. Szeretetre, békére szeretné tanítani barátait, néha az őrületbe kergetve őket. Az a vágya, hogy az állatok ne bántsák egymást többé, szeressék és becsüljék meg a körülöttük lévő környezetet. Bőgőórákat ad a szarvasnak, tanítja a bolhás nyulat, Kukucsit a lusta vakondot, meg a reggel-este daloló madarat. Fodor Sándor kalandos és humoros meseregénye szeretetre, elfogadásra tanít minket,- úgy, hogy közben észre sem vesszük, hogy az erdő lakói a legjobb barátainkká válnak.

Szereplők:
Csipike............... Vrabecz Botond
Kukucsi.............. Fekete Ágnes
Madár................. Kecskés Tímea
Nyúl................... Gasparik Gábor

Alkotók:
Dramaturg: Szász Hanna
Zene: Farkas Bence
Rendező-koreográfus: Tőkés Imola

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.
Az előadások látogatása mindig a hatályban lévő szabályozások szerint lehetséges!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok
 
 
Cached at 02:06:23