Budapest 2024. Mar. 14. (19:00)

Boeing, Boeing


Boeing, Boeing
Minden normális, modern férfinak három menyasszony az ideális, csak légiutas-kísérők legyenek, és menetrend szerint elkerüljék egymást.

Marc Camoletti: Boeing, boeing - Leszállás Párizsban
vígjáték 
145 perc, egy szünettel

Bernard, a sztárépítész elegáns loft-lakásában éli gondtalan életét. Ha kinéz az ablakon, Párizsra lát. Ha vacsorázna, a házvezetőnő viszi otthon a nemzetközi konyhát. Ha menyasszonya megérkezik, mámorosan szeretik egymást. Ha másik menyasszonya érkezik meg, vele is mámorosan szeretik egymást. Ha a harmadik, vele is. 

Amikor beállít a régi iskolatárs, hogy apró szívességet kérjen, ő is elámul az irigylésre méltó és tökéletes rendszeren. Persze egyetlen apró hiba is végzetes. Kettő még rosszabb, vicces. Ez az este a harmadik hibával kezdődik..

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Nagy Utcaszínház, kis utcaszínházak, cirkuszolás és egyéb drámák a Szigeten

Nagy Utcaszínház, kis utcaszínházak, cirkuszolás...

Egy francia produkcióval tér vissza (végre) a Szigetre a Nagy Utcaszínház, a világ minden tájáról érkező cirkuszi előadásokat mutat be a Cirque...
 
Színház naptár

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan népszerű előadásokból, mint a Pinokkió, A Pál utcai fiúk, A padlás vagy A nagy Gatsby.

Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

A tavalyi esemény sikerén felbátorodva idén is megrendezik május 30. és június 2. között a Határvonalak Színházi Fesztivált Szombathelyen, a Weöres Sándor Színházban, mely során a különböző színházi formákat kívánják megmutatni a táncszínháztól kezdve a prózain és a zenésen át egészen a multimédiás eszközöket is...
Új színdarabok
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest