Budapest 2020. Jan. 26. (12:30)

Babagenetika jótékonysági ea - Ráskó,Mogács,Felméri,Hajdú,Szupkay,Szobácsi,Csenki,Tóth,Ács,Fülöp


Babagenetika jótékonysági ea - Ráskó,Mogács,Felméri,Hajdú,Szupkay,Szobácsi,Csenki,Tóth,Ács,Fülöp

JÓTÉKONYSÁGI ELŐADÁS A BABAGENETIKA EGYESÜLET TÁMOGATÁSÁRA

A mi munkánk egyfajta edukáció. Át szeretnénk adni, hogy a gyermekvállalás valódi élmény, ha pontos tájékoztatást kapnak a szülők, és tudják, már most felelősen dönthetnek gyermekük sorsáról.

A megalapozott döntés alapja a pontos információ, amihez nem is mindig olyan egyszerű hozzájutni. A párok sokszor a lehetőségeikkel sincsenek tisztában, néha pedig anyagi akadályokba ütközik, hogy azokat a vizsgálatokat is elvégezhessék, amiket az Állami Egészségügynek nem áll módjában jelenleg támogatni. 

A vizsgálati eredmények kiértékelése során sem engedjük el a családok kezét. Hiteles információkkal támogatjuk őket abban, hogy egy esetlegesen felmerülő problémát megoldhassanak, vagy felkészülhessenek szakmailag naprakész orvos csapattal babájuk születésére. 

Az orvosok, szakmai segítők érzékenyítésében is szerepet vállalunk. Ezt a missziót is szeretettel és tudatosan hordozzuk. Szakmai konferenciákon beszélünk mindazon élményekről, amiket munkánk során megtapasztaltunk. Minden család más történet, más teher, és más nehézség. Fontos, hogy személyes figyelmet és profi szakértelmet kaphassanak gyermekvállalásuk minden pillanatában. 

Szembe kell nézni azzal is, hogy vannak magzatok, ahol a szülők búcsúzni kényszerülnek. Ilyenkor is fontos feladata van az egyesületünknek, aki a legnehezebb órák, vagy épp hónapok során is fogja a szülők kezét. Mellettük vagyunk a döntéshozatal, az elengedés és a gyászfeldolgozás folyamataiban is.  

A babavárás előtt, alatt és után is számíthatnak ránk, hogy megfelelő szakemberek kísérjék őket életük legfontosabb útján vagy maguk az érintettek.

Örömben és bajban ott vagyunk, ahol szükség van ránk, hogy mindig lássák a következő, stabilitást és jövőt adó lépést.

Néha már a baba megfoganása is megterheli a család költségvetését, de ilyenkor is szeretnénk, ha a legmodernebb és legmegnyugtatóbb vizsgálati lehetőségek szolgálnák a baba a mama és az egész család nyugalmát.

Számos krízis helyzetben adunk támogatást olyan családoknak, akiket ez a különleges áldott állapot tesz rászorulóvá a szó lelki és anyagi értelmében egyaránt.

A jelen tisztánlátása a felelős jövő tervezéséért.

Szeretnénk a média színes felületén is tenni ezt egy érzékenyebb, elfogadóbb társadalomért. Hiszünk a pozitív példamutatásban. Csokorba gyűjtjük és igazi csapattá tesszük a velünk érző, gondolkodó szakembereket, hogy vállt vállnak vetve emelhessük fel a fejeket: felelősen gondolkodni társadalmilag közös érdekünk.

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi...

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi...
 
Színház naptár

Generációnk a padlón hever (Az ügynök halála, Centrál Színház)

Mint arról már többször is hírt adtunk, a Centrál Színház tűzte műsorára a drámairodalom egyik klasszikusát. A főpróbán jártam, és előre bocsájtom, nem kritikaírásra vállalkoztam, hanem arról beszélnék, hogy 2024-ben számomra mit jelentett ez az előadás.

A nők és a művészet – nehezített pálya

Számos kutatás bizonyítja, hogy a női művészeknek nehezebb dolguk van a kreatív szakmákban, mint a férfiaknak.
Új színdarabok
A király beszéde
A király beszéde
Székesfehérvár 
A kék hajú lány
A kék hajú lány
Székesfehérvár 
A kék hajú lány
A kék hajú lány
Székesfehérvár 
kettős:játék
kettős:játék
Budapest