A Miskolci Nemzeti Színház zenekara Plácido Domingo-t kísérte

2019. January 22.  ·   Zenei hír   ·  Színházvilág.hu

A Miskolci Nemzeti Színház Zenekara 2018. decemberében felkérést kapott, hogy Plácido Domingo 2019. január 14-i koncertjén a dániai Aarhus-ban kísérje a művészt.

 A Miskolci Nemzeti Színház zenekara Plácido Domingo-t kísérte

A koncertnek Domingón kívül két énekes szólistája volt, Camila Titinger és Rost Andrea, valamint a Virtuózok című műsorból ismert három fiatal is velünk együtt muzsikált: Teo Gertler és az Abouzahra testvérpáros.

"Zenekarunk életében ez fantasztikus kihívás volt és egy életre szóló élmény, nagyon köszönjük mindenkinek, aki ezt lehetővé tette, és azoknak is, akik segítettek nekünk – hangsúlyozza a zenekari ügyvezető. Mint mondja, remélik, hogy lesz folytatás. – Ígéreteink vannak, de én azt szoktam mondani, akkor van vége egy turnénak, ha hazaértünk…. most is így van, már itthon vagyunk, élményekkel és szép zenével feltöltve, Plácido Domingo csodálatos hangjával a lelkünkben" – fogalmazott Szakács Sára, a zenekar ügyvezetője.

Placido Domingo elmondta a koncerten, nagyon köszöni a miskolci zenekarnak a fantasztikus munkát, és hogy elvállalta a beugrást a MÁV Szimfonikus Zenekar helyett.

Plácido Domingo, Miskolci Nemzeti Színház Zenekara, beugrás

 

 

Szólj hozzá!


Országúton: Fellini filmjét viszik színre a Békéscsabán

Országúton: Fellini filmjét viszik színre a...

Ez lesz a Jókai Színház színház "nagy klasszikusa" az évadban – a színpadi adaptációt Kiss József készítette és rendezi.
 
Színház naptár

LENNI vagy NEM LENNI? – gála a Pécsi Harmadik Színház életben maradásáért

Noha neves művészek mondanak le bevételükről a teátrum javára és civil szervezésben is érkeznek a támogatások, a szakmán belüli felajánlások, a Harmadik Színház továbbra is küzd az életben maradásért. Március 15-én 17 órakor a színházban egy nagyszabású gálaműsor lesz, mellyel mintegy félszáz népszerű színművész...

24 órán át folyamatosan játssza ugyanazt a hétperces jelenetet a színésznő

A londoni Young Vic színház The Second Woman című előadásában lép fel Ruth Wilson, Golden Globe- és Laurence Olivier-díjas színésznő.
Új színdarabok