A Miskolci Nemzeti Színház zenekara Plácido Domingo-t kísérte

2019. January 22.  ·   Zenei hír   ·  Színházvilág.hu

A Miskolci Nemzeti Színház Zenekara 2018. decemberében felkérést kapott, hogy Plácido Domingo 2019. január 14-i koncertjén a dániai Aarhus-ban kísérje a művészt.

 A Miskolci Nemzeti Színház zenekara Plácido Domingo-t kísérte

A koncertnek Domingón kívül két énekes szólistája volt, Camila Titinger és Rost Andrea, valamint a Virtuózok című műsorból ismert három fiatal is velünk együtt muzsikált: Teo Gertler és az Abouzahra testvérpáros.

"Zenekarunk életében ez fantasztikus kihívás volt és egy életre szóló élmény, nagyon köszönjük mindenkinek, aki ezt lehetővé tette, és azoknak is, akik segítettek nekünk – hangsúlyozza a zenekari ügyvezető. Mint mondja, remélik, hogy lesz folytatás. – Ígéreteink vannak, de én azt szoktam mondani, akkor van vége egy turnénak, ha hazaértünk…. most is így van, már itthon vagyunk, élményekkel és szép zenével feltöltve, Plácido Domingo csodálatos hangjával a lelkünkben" – fogalmazott Szakács Sára, a zenekar ügyvezetője.

Placido Domingo elmondta a koncerten, nagyon köszöni a miskolci zenekarnak a fantasztikus munkát, és hogy elvállalta a beugrást a MÁV Szimfonikus Zenekar helyett.

Plácido Domingo, Miskolci Nemzeti Színház Zenekara, beugrás

 

 

Szólj hozzá!


Idén a Fővárosi Operett Színházban és a Pesti Magyar Színházban is lesz Mikulásgyár-átvevőpont

Idén a Fővárosi Operett Színházban és a Pesti...

Mindkét színház aulájában hivatalos gyűjtőpontot helyeztek el, ezeken a pontokon is várják a jól szállítható, csomagolható adományokat.
 
Színház naptár

Béranyák a Vígszínházban

A béranyaság különböző aspektusait mutatja be jelenetfüzéreken keresztül Czukor Balázs Béranyák című előadása. A számos etikai kérdést megfogalmazó és egyéni tragédiákat, reményt és reménytelenséget felvázoló szkeccselőadást Hegyi Barbara, Petrik Andrea, Waskovics Andrea, Tar Renáta, Telekes Péter és Medveczky Balázs...

A holdvilágtól Al Di Meoláig – évadot hirdetett a Szegedi Szabadtéri Játékok

A Dóm téren zenés darabokkal, az Újszegedi Szabadtéri Színpadon pedig koncertsorozattal várja a közönséget jövő nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékok.
Új színdarabok