Kedves nézőink, kérjük, kapcsolják BE a telefonjaikat!

2020. May 11.  ·   Karantén az egész világ   ·  Színházvilág.hu

... vagy a laptopot, a tabletet, a számítógépet: a Madách Színház élő színházi bemutatókat és előadásokat fog tartani az interneten.

Kedves nézőink, kérjük, kapcsolják BE a telefonjaikat!

Két bemutatóval is készülnek, a próbák most kezdődnek.

2020. június 4-én, 20.00 órakor Carol Rocamora amerikai írónő Anton Csehov és Olga Knipper színésznő levelezései alapján írt Örökké fogd a kezem című művét mutatják be.

2020. június 11-én, 20.00 órakor Bernard Slade Jövőre veled ugyanitt  – beszédes – című komédiája következik.

A szereposztásokat és a további előadások időpontját, valamint a jegyvásárlási lehetőségeket később hozzák nyilvánosságra, de annyit elárultak, hogy a bemutatókhoz színészpárokat kértek fel.

Az előadásokat jelképes jegyár fejében lejhet majd megtekinteni.

S ha valaki netán megörökíti a kanapés bemutatónézést, a fotót a Madách Színház örömmel megosztja saját közösségi média oldalain.

Madách Színház, karantén

 

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok