Vigyázat, csalók!

2 hete  ·   Interjú   ·  Színházvilág.hu

PUF neki, a jegyüzérek visszaélnek a Vígszínház jegyeivel! Az alábbi közleményt adta ki a Víg vezetése:

Vigyázat, csalók!

Tisztelt Közönségünk!

Tudomásunkra jutott, hogy több nézőnk ismeretlen forrásból származó, sok esetben hamisított elektronikus jegyet vásárolt előadásainkra az interneten.

Felhívjuk közönségünk figyelmét, hogy a Vígszínház a korábban „A pál utcai fiúk - 2020 színésztársulati jegyek (Vígszínház)”, jelenleg "PUF jegyek" elnevezésű Facebook csoporttal és annak szervezőivel semmilyen kapcsolatban nem áll, az ott állítottakkal szemben sem színészsegédek, sem kamarai tagok, sem pártolói tagsággal rendelkezők részére nem biztosít A Pál utcai fiúk című előadásra jegyeket és kedvezményeket. Az oldal szervezői az ott kínált jegyeket a jegyelővétel napján, a Vígszínház hivatalos jegyértékesítési felületein keresztül, az esetek döntő többségében az interneten váltják meg, és ezeket az általuk szabott magasabb áron hirdetik további értékesítésre.

Az ehhez hasonló felületeken vásárolt jegyekért a Vígszínház nem tud felelősséget vállalni, ezért kérjük, fokozottan ügyeljenek arra, hogy jegyeiket csakis megbízható, hivatalos jegyértékesítőtől vásárolják meg. Jegyvásárlásra a Vígszínház saját felületein (vigszinhaz.hu) kezelési költség nélkül vagy hivatalos jegyértékesítő partnereinktől, ellenőrizhető forrásból, az aktuális díjszabásnak megfelelő áron van lehetőségük.

Sajnálattal tapasztaljuk, hogy az ehhez hasonló visszaélések térnyerése miatt nézőink egy része kiszorulhat előadásainkról, ezért kérjük Önöket, segítsék munkánkat azzal, hogy amennyiben hasonló felületről van tudomásuk, értesítik kollégáinkat a marketing@vigszinhaz.hu címen. Az ehhez hasonló oldalakról készült lista folyamatosan elérhető lesz a vigszinhaz.hu weboldalon, kérdés esetén pedig közönségszervező munkatársaink is készséggel állnak rendelkezésükre.

A Vígszínház hivatalos jegyértékesítő partnerei:
Jegy.hu Kft.
Jegymester Kft.

Az alábbi oldalakon vásárolt jegyekért a Vígszínház nem vállal felelősséget:
„A pál utcai fiúk - 2020 színésztársulati jegyek (Vígszínház)” Facebook csoport
"PUF jegyek" Facebook csoport
"A Pál utcai fiúk - 2020 - Eladó jegyek" Facebook csoport
"A Pál utcai fiúk rajongói klub" Facebook csoport

Érdemes a bejegyzés alatti kommenteket is elolvasni...

Akad olyan kommentelő, aki 2 éve próbál a hivatalos csatornákon keresztül jegyet szerezni a Pál utcai fiúkra az osztályának – eleddig sikertelenül. Van olyan is, aki csak 2 darabhoz szeretne jó ideje hozzájutni, neki sem. Mások azt javasolják azoknak  – többen is vannak –, akik online sem tudták sikerre vinni a dolgot, álljanak be a "valóságos" sorba, ez azonban a vidéki versenyzőknek nem opció. Felmerült az a kérdés is, hogyan jutnak a jegyüzérek nagyobb tételű jegyhez, ha ez például a fentebb említett júzereknek két éve nem sikerült...

Az egyik kommentelő azt írja:

"Érezhetően van egyfajta cirkusz a vígszínházi jegyek körül, ami engem például, pedig nagyon gyakran járok színházba, kimondottan elriaszt a vásárlástól. A jegyek persze így is elfogynak, tehát - feltételezem - Önöknek nem érdekük ezt másképp szervezni."

A felvetésre mi is csak a színház többször is bekopizott válaszát tudjuk idecitálni:

A Vígszínház mindent megtesz a visszaélések visszaszorítása érdekében.

Vígszínház, Pál utcai fiúk, jegyüzérek, jegyértékesítés, botrány

 

 

Szólj hozzá!


Bereményi Géza a télikertben

Bereményi Géza a télikertben

A magyar kultúra napja alkalmából Bereményi Gézának adták át a hétvégén a Kölcsey-emlékplakettet. Az indoklásban elhangzott, hogy...
 
Színház naptár

Kern András a Fővárosi Törvényszéken védte Kocsis Dénest

Kreatív megoldással a Fővárosi Törvényszék patinás esküdtszéki tárgyalótermében tartották a Játékszín februári bemutatójának sajtóeseményét. A vád tanúja című produkciót Simon Kornél rendezi, a főbb szerepekben Kern András, Kocsis Dénes, Szerednyey Béla és Lévay Viktória lép színpadra.

Rózsaszín ruha

Emlékeznek a Nők című filmre? Az volt az a mozi, amiben kizárólag nők szerepeltek, még az utcai járókelők között sem akadt férfi, kivéve a legutolsó jelenetet, amiben az újszülött fiút mutatták. A Rózsaszín ruha című, jelenetfüzérekből álló darab majdnem ilyen, szinte kizárólag nőkről szól, nőket jelenítenek meg.
Új színdarabok
Futóbolondok
Futóbolondok
Budapest 
9-től 5-ig
9-től 5-ig
Nyíregyháza 
9-től 5-ig
9-től 5-ig
Nyíregyháza 
9-től 5-ig
9-től 5-ig
Nyíregyháza 
9-től 5-ig
9-től 5-ig
Nyíregyháza 
9-től 5-ig
9-től 5-ig
Nyíregyháza 
9-től 5-ig
9-től 5-ig
Nyíregyháza 
A baba
A baba
Budapest 
A baba
A baba
Budapest