Szemüvegek és színpadi díszítők kerestetnek!

2 hete  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A Miskolci Nemzeti Színház az Ördögök című előadásához a képen láthatóakhoz hasonló századfordulós drótkeretes vagy teknőckeretes szemüvegeket keres.

Szemüvegek és színpadi díszítők kerestetnek!

Ha Önnél is van otthon egy, amitől szívesen megválna, hogy a színpadon lássa viszont, adja le a színház portáján névvel és telefonszámmal január 31-ig! A szemüveget felajánlók között egy páros belépőt sorsolnak ki az Ördögök valamely előadására.

***

A Radnóti Miklós Színház felvételt hirdet színpadi díszítő munkakörbe. A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: hasonló munkakörben szerzett szakmai tapasztalat.
Elvárt kompetenciák: problémamegoldás, terhelhetőség, jó fizikum.
Jelentkezés határideje: 2020. január 20.

A részletek itt!

***

Szintén színpadi díszítőt keresnek a József Attila Színházba is. A feladataihoz tartozik majd a színház előadásaihoz tartozó díszletek építése, bontása,rakodás, díszletek raktározása, színházi előadások lebonyolításában való közreműködés. Az állás betöltésénél előnyt jelent az érettségi bizonyítvány megléte és színházban vagy más hasonló területen szerzett tapasztalat.

Részletek itt!

***

A Magyar Színház tájékoztatja a közönségét, hogy a január 12-re meghirdetett HÁZASSÁGON INNEN, HÁZASSÁGON TÚL című előadásuk betegség miatt elmarad! A jegyek március 08-ra érvényesek vagy a váltás helyén 8 napon belül visszaválthatók.

 

 

Miskolci Nemzeti Színház, Ördögök, Radnóti Miklós Színház, József Attila Színház, színpadi díszítő

Képtár

  • Szemüvegek és színpadi díszítők kerestetnek!  kép 43887
  • Szemüvegek és színpadi díszítők kerestetnek!  kép 43888
 

 

Szólj hozzá!


Koltai Róbert és Dörner György kapja idén a Madách-díjat

Koltai Róbert és Dörner György kapja idén a...

Madách Imrére emlékeznek születésének évfordulója alkalmából kedden Balassagyarmaton, az ünnepségen átadják a Madách-díjakat, amelyeket...
 
Színház naptár

Rózsaszín ruha

Emlékeznek a Nők című filmre? Az volt az a mozi, amiben kizárólag nők szerepeltek, még az utcai járókelők között sem akadt férfi, kivéve a legutolsó jelenetet, amiben az újszülött fiút mutatták. A Rózsaszín ruha című, jelenetfüzérekből álló darab majdnem ilyen, szinte kizárólag nőkről szól, nőket jelenítenek meg.

Színházi összefogás az ausztráliai bozóttüzek állatmentői részére

Január 24-én a RAM Colosseumban egyetlen előadás erejéig újra látható lesz az Édes Anna musical, ám most különleges és nemes szándék vezérelte a Budapesti Showszínház vezetőségét: az előadás bevételének egy részét Ausztráliába küldik, helyi állatmentő szervezetnek felajánlva.
Új színdarabok
Amerikai komédia
Amerikai komédia
Amerikai komédia
Rebeka
Rebeka
Budapest 
Rebeka
Rebeka
Budapest 
Gioconda
Gioconda
Budapest 
Gioconda
Gioconda
Budapest 
Gioconda
Gioconda
Budapest 
Gioconda
Gioconda
Budapest