Szemüvegek és színpadi díszítők kerestetnek!

2020. January 10.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A Miskolci Nemzeti Színház az Ördögök című előadásához a képen láthatóakhoz hasonló századfordulós drótkeretes vagy teknőckeretes szemüvegeket keres.

Szemüvegek és színpadi díszítők kerestetnek!

Ha Önnél is van otthon egy, amitől szívesen megválna, hogy a színpadon lássa viszont, adja le a színház portáján névvel és telefonszámmal január 31-ig! A szemüveget felajánlók között egy páros belépőt sorsolnak ki az Ördögök valamely előadására.

***

A Radnóti Miklós Színház felvételt hirdet színpadi díszítő munkakörbe. A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: hasonló munkakörben szerzett szakmai tapasztalat.
Elvárt kompetenciák: problémamegoldás, terhelhetőség, jó fizikum.
Jelentkezés határideje: 2020. január 20.

A részletek itt!

***

Szintén színpadi díszítőt keresnek a József Attila Színházba is. A feladataihoz tartozik majd a színház előadásaihoz tartozó díszletek építése, bontása,rakodás, díszletek raktározása, színházi előadások lebonyolításában való közreműködés. Az állás betöltésénél előnyt jelent az érettségi bizonyítvány megléte és színházban vagy más hasonló területen szerzett tapasztalat.

Részletek itt!

***

A Magyar Színház tájékoztatja a közönségét, hogy a január 12-re meghirdetett HÁZASSÁGON INNEN, HÁZASSÁGON TÚL című előadásuk betegség miatt elmarad! A jegyek március 08-ra érvényesek vagy a váltás helyén 8 napon belül visszaválthatók.

 

 

Miskolci Nemzeti Színház, Ördögök, Radnóti Miklós Színház, József Attila Színház, színpadi díszítő

Képtár

  • Szemüvegek és színpadi díszítők kerestetnek!  kép 43887
  • Szemüvegek és színpadi díszítők kerestetnek!  kép 43888
 

 

Szólj hozzá!


Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

A tavalyi esemény sikerén felbátorodva idén is megrendezik május 30. és június 2. között a Határvonalak Színházi Fesztivált Szombathelyen, a...
 
Színház naptár

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...
Új színdarabok