Szemüvegek és színpadi díszítők kerestetnek!

2020. január 10.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A Miskolci Nemzeti Színház az Ördögök című előadásához a képen láthatóakhoz hasonló századfordulós drótkeretes vagy teknőckeretes szemüvegeket keres.

Szemüvegek és színpadi díszítők kerestetnek!

Ha Önnél is van otthon egy, amitől szívesen megválna, hogy a színpadon lássa viszont, adja le a színház portáján névvel és telefonszámmal január 31-ig! A szemüveget felajánlók között egy páros belépőt sorsolnak ki az Ördögök valamely előadására.

***

A Radnóti Miklós Színház felvételt hirdet színpadi díszítő munkakörbe. A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: hasonló munkakörben szerzett szakmai tapasztalat.
Elvárt kompetenciák: problémamegoldás, terhelhetőség, jó fizikum.
Jelentkezés határideje: 2020. január 20.

A részletek itt!

***

Szintén színpadi díszítőt keresnek a József Attila Színházba is. A feladataihoz tartozik majd a színház előadásaihoz tartozó díszletek építése, bontása,rakodás, díszletek raktározása, színházi előadások lebonyolításában való közreműködés. Az állás betöltésénél előnyt jelent az érettségi bizonyítvány megléte és színházban vagy más hasonló területen szerzett tapasztalat.

Részletek itt!

***

A Magyar Színház tájékoztatja a közönségét, hogy a január 12-re meghirdetett HÁZASSÁGON INNEN, HÁZASSÁGON TÚL című előadásuk betegség miatt elmarad! A jegyek március 08-ra érvényesek vagy a váltás helyén 8 napon belül visszaválthatók.

 

 

Miskolci Nemzeti Színház, Ördögök, Radnóti Miklós Színház, József Attila Színház, színpadi díszítő

Képtár

  • Szemüvegek és színpadi díszítők kerestetnek!  kép 43887
  • Szemüvegek és színpadi díszítők kerestetnek!  kép 43888
 

 

Szólj hozzá!


Rendhagyó gálával nyílik a Szentendrei Teátrum 52. nyári évada

Rendhagyó gálával nyílik a Szentendrei Teátrum 52....

Pénteken kezdődik Szentendre nagymúltú nyári szabadtéri programsorozata, a Szentendrei Teátrum. A kulturális kínálatban egyebek mellett...
 
Színház naptár

Az Anyád kínja után itt az Apád füle

Az évek óta telt házas Anyád kínja után az apaság rejtelmeibe nyújt betekintést az Orfeum legújabb vacsoraszínházi darabja.

Az ejtőernyős költőnő – igaz történet a 20. századból

Hogy ki volt Szenes Hanna? Sokan azt hiszik, Szenes Iván testvére – valójában tényleg rokona, csak éppen másodunokatestvére volt a híres slágergyárosnak a mártírsorsú költőnő.
Új színdarabok