A Madách Színház negyedszer is MagyarBrands-díjas

2019. november 06.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A MagyarBrands a legmegbízhatóbb és legeredményesebb magyar márkákat értékeli. A program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A Madách immáron negyedszer.

Fotó: Madách Színház

A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki.

A színház "klasszikus" tevékenysége mellett a tehetségek felkutatására is időt-energiát szán: idén Musical KiMitTud-ot szerveztek, amelyben énekelni, táncolni és játszani tudó fiatalokat keresnek.

Egy év szünetet követően, november 14-én pedig folytatódik a nagy sikerű Gondolat Bonbonok est-sorozat a Madách Színház Tolnay Szalonjában.
A címe „Hozd ki magadból a maximumot“.
Főszereplői: Szakály György balettművész, rektorhelyettes és Szőnyi Ferenc ultratriatlon Világbajnok.
A vendégek elmesélik, hogyan lehet átlépni a legnehezebb pillanatokon, hibákon, bukásokon... Miképpen döntsük el, hogy kinek a kritikáját fogadjuk el? Segít-e a népszerűség, vagy csak plusz teher? Mi a mentális erő és a tökéletes művészi szintre emelt koncentrálás titka? Mit ad a siker és megéri-e a rengeteg áldozat és fájdalom? Mennyire fontosak a velünk született adottságok - vagy elegendő-e a szorgalom, a tehetség és a profizmus? Magányos műfaj, vagy csapatmunka áll egy szólista és egy egyéni sportoló sikere mögött? A válaszok természetesen két különböző személyiségtől érkeznek, miközben életútjuk és az őket körülvevő világ is megszámlálhatatlan érdekességet és tanulságot tartogat.

 

Madách Színház, MagyarBrands, Musical KiMitTud, Gondolat Bonbonok est

 

 

Szólj hozzá!


Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter lakásából közvetítik a premiert

Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter lakásából...

Bemutatósorozatra készül a Madách Színház az interneten; a premiereket élőben, a színészek lakásáról közvetítik. Június 4-én Carol Rocamora...
 
Színház naptár

A járvány magával ránthatja Shakespeare legendás színházát

Minderről a Kívül tágasabb blogon olvastunk: a legendás Globe a blog értesülései szerint képtelen lesz túlélni a korlátozások miatt elszenvedett veszteségeket.

A pénz helyett Dollár Papa Talks

A Dollár Papa Gyermekei társulat kezdeményezésére – a Trafó közreműködésével online beszélgetéssorozat indul vasárnap.
Új színdarabok
Mamma Mia!
Mamma Mia!
Budapest 
Mamma Mia!
Mamma Mia!
Budapest 
Mamma Mia!
Mamma Mia!
Budapest 
Mamma Mia!
Mamma Mia!
Budapest 
Mamma Mia!
Mamma Mia!
Budapest 
MACSKÁK
MACSKÁK
Budapest 
MACSKÁK
MACSKÁK
Budapest