A Madách Színház negyedszer is MagyarBrands-díjas

2 hete  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A MagyarBrands a legmegbízhatóbb és legeredményesebb magyar márkákat értékeli. A program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A Madách immáron negyedszer.

Fotó: Madách Színház

A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki.

A színház "klasszikus" tevékenysége mellett a tehetségek felkutatására is időt-energiát szán: idén Musical KiMitTud-ot szerveztek, amelyben énekelni, táncolni és játszani tudó fiatalokat keresnek.

Egy év szünetet követően, november 14-én pedig folytatódik a nagy sikerű Gondolat Bonbonok est-sorozat a Madách Színház Tolnay Szalonjában.
A címe „Hozd ki magadból a maximumot“.
Főszereplői: Szakály György balettművész, rektorhelyettes és Szőnyi Ferenc ultratriatlon Világbajnok.
A vendégek elmesélik, hogyan lehet átlépni a legnehezebb pillanatokon, hibákon, bukásokon... Miképpen döntsük el, hogy kinek a kritikáját fogadjuk el? Segít-e a népszerűség, vagy csak plusz teher? Mi a mentális erő és a tökéletes művészi szintre emelt koncentrálás titka? Mit ad a siker és megéri-e a rengeteg áldozat és fájdalom? Mennyire fontosak a velünk született adottságok - vagy elegendő-e a szorgalom, a tehetség és a profizmus? Magányos műfaj, vagy csapatmunka áll egy szólista és egy egyéni sportoló sikere mögött? A válaszok természetesen két különböző személyiségtől érkeznek, miközben életútjuk és az őket körülvevő világ is megszámlálhatatlan érdekességet és tanulságot tartogat.

 

Madách Színház, MagyarBrands, Musical KiMitTud, Gondolat Bonbonok est

 

 

Szólj hozzá!


Hogy kell Zöld Színházat csinálni?

Hogy kell Zöld Színházat csinálni?

A Miskolci Nemzeti Színház szeptemberben jelentette be, hogy a 2019/2020-as évadtól kezdve elkötelezi magát, hogy az ország első környezettudatos...
 
Színház naptár

Visszatérhettek a színészek a kaposvári színház megújult épületébe

Hétfőn átadták a felújított és kibővített kaposvári Csiky Gergely Színházat.

Béres Ilonát jelöli Kossuth-nagydíjra a Színházi Társaság

A Magyar Színházi Társaság Elnöksége legutóbbi összejövetelén döntött arról, hogy a tagszervezetektől beérkezett javaslatok alapján kiket terjeszt fel a 2020. évi Kossuth-díjra, valamint a Kiváló- és Érdemes Művész elismerésekre.
Új színdarabok
Madarak
Madarak
Budapest 
Madarak
Madarak
Budapest 
Madarak
Madarak
Budapest 
Madarak
Madarak
Budapest