A Madách Színház negyedszer is MagyarBrands-díjas

2019. November 06.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A MagyarBrands a legmegbízhatóbb és legeredményesebb magyar márkákat értékeli. A program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A Madách immáron negyedszer.

Fotó: Madách Színház

A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki.

A színház "klasszikus" tevékenysége mellett a tehetségek felkutatására is időt-energiát szán: idén Musical KiMitTud-ot szerveztek, amelyben énekelni, táncolni és játszani tudó fiatalokat keresnek.

Egy év szünetet követően, november 14-én pedig folytatódik a nagy sikerű Gondolat Bonbonok est-sorozat a Madách Színház Tolnay Szalonjában.
A címe „Hozd ki magadból a maximumot“.
Főszereplői: Szakály György balettművész, rektorhelyettes és Szőnyi Ferenc ultratriatlon Világbajnok.
A vendégek elmesélik, hogyan lehet átlépni a legnehezebb pillanatokon, hibákon, bukásokon... Miképpen döntsük el, hogy kinek a kritikáját fogadjuk el? Segít-e a népszerűség, vagy csak plusz teher? Mi a mentális erő és a tökéletes művészi szintre emelt koncentrálás titka? Mit ad a siker és megéri-e a rengeteg áldozat és fájdalom? Mennyire fontosak a velünk született adottságok - vagy elegendő-e a szorgalom, a tehetség és a profizmus? Magányos műfaj, vagy csapatmunka áll egy szólista és egy egyéni sportoló sikere mögött? A válaszok természetesen két különböző személyiségtől érkeznek, miközben életútjuk és az őket körülvevő világ is megszámlálhatatlan érdekességet és tanulságot tartogat.

 

Madách Színház, MagyarBrands, Musical KiMitTud, Gondolat Bonbonok est

 

 

Szólj hozzá!


Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

A tavalyi esemény sikerén felbátorodva idén is megrendezik május 30. és június 2. között a Határvonalak Színházi Fesztivált Szombathelyen, a...
 
Színház naptár

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...
Új színdarabok