Kéttucat előadás a Vidor Fesztivál színházi programjában

2023. July 17.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

Huszonnégy produkció lesz látható az augusztus 25-től szeptember 5-ig tartó, a Móricz Zsigmond Színház által szervezett Vidor Fesztivál színházi kínálatában.

Foitó: Vidor Fesztivál (2022.)

A kilenc napig tartó összművészeti seregszemle színházi része a Karinthy Színház Nagymester című darabjával kezdődik, de Nyíregyházára látogat Az apa című előadással a Vígszínház is, míg a Játékszín a Teltház című komédiáját hozza el a nyírségi megyeszékhely színházkedvelőinek. A versenyprogramban a Csiky Gergely Színház az Oscar, a Miskolci Nemzeti Színház A miniszter félrelép, a Szolnoki Szigligeti Színház A fösvény, az Orlai Produkciós Iroda a Mezítláb a parkban, míg a debreceni Csokonai Színház a Balfácánt vacsorára című előadásokat viszik színre.

A Krúdy Kamarában a FÉM Arts & Café a Dzson Meklén vagyok című produkciót, a Békéscsabai Jókai Színház a Tóték, a TÁP Színház a Szarvasnak gyermeke, a Centrál Színház a Shirley Valentine, a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház a Loft, a Nézőművészeti Kft. a Leenane szépe, az Art-Színtér a Három magas nő, az Orlai Produkciós Iroda a Jaj, nagyi, míg a 6 Szín Társulat a Meg sem kínáltak című vidám darabokat mutatják be.

A Szindbádban talál otthonra a Neptun Brigád A pacal ideje című zenés gasztro vígjátéka.

A Timpex Arénában idén a Rómeó és Júliával, valamint a Herkules családi előadással várják a Nemzeti Lovas Színház előadásaira a szórakozni vágyókat.

A Rózsakert Szabadtéri Színpad négy előadással várja a közönséget: a Játékszín Aranylakodalom című vígjátéka mellett az Orlai Produkciós Iroda a Kalamazoo, a Győri Nemzeti Színház a Hőstenor, míg a Veres1 Színház művészei a Hőguta című előadást mutatják be.

A színművészek közül például Bodrogi Gyulát, Kern Andrást, Hernádi Juditot, Molnár Piroskát, Mucsi Zoltánt, Hegyi Barbarát láthatja színpadon a közönség.


A részletes program a www.moriczszinhaz.hu és www.vidor.eu
oldalakon olvasható.

Vidor Fesztivál, Móricz Zsigmond Színház, Nyíregyháza

 

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok
 
 
Cached at 04:56:21