Még jobb hírt kaptunk Kulka Jánosról!

2019. January 09.  ·     ·  Színházvilág.hu

Mint arról novemberben beszámoltunk, pazar szereposztással állítják színpadra nyáron Szegeden a Don Juant: Csákányi Eszter, Bodrogi Gyula és Jakab Tamás mellett Kulka János is feltűnik majd a Moliére-komédiában. De ez mind semmi!

Fotó: Blikk

A Blikk cikkéből kiderül, hogy nem kell nyárig várni arra, hogy a remek színészt újra színpadon láthassuk: a Dollár Papa Gyermekei nevű független alkotói csoport Árvácska című darabjában vállalt el egy kisebb szerepet, ezt január 31-én mutatják majd be. Sőt, márciusban újabb előadásban szerepel majd: a Trojka Színházi Társulás Cseresznyéskert-feldolgozásában kapta meg Firsz, az öreg inas szerepét.

 

Kulka János, Trojka Színházi Társulás, Cseresznyéskert, Dollár Papa Gyermekei, Árvácska

 

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok