Itt a vége: lezárja évadát a Szegedi Nemzeti Színház

2020. May 12.  ·     ·  Színházvilág.hu, MTI

Lezárj évadát a Szegedi Nemzeti Színház, mert a járványügyi előírások alapján továbbra sem lehet előadásokat tartani – tájékoztatta a teátrum kedden az MTI-t.

Fotó: Szegedi Nemzeti Színház

A közlemény szerint a meg nem tartott előadásokra váltott jegyek és bérletek az új időpontokra automatikusan érvényesek, ezért fontos, hogy azokat megőrizzék a nézők.

A koronavírus járvány miatt elmaradt előadások pótlásáról december 31-ig gondoskodik a Szegedi Nemzeti Színház, az új időpontokról a teátrum jegyirodájában, honlapján és Facebook-oldalán tájékozódhatnak a nézők a veszélyhelyzet feloldását követően. A 2019/2020-as évad szabad bérletei és ajándékutalványai szintén december 31-ig válthatók be a meghirdetett pótelőadásokra.

A Rekamié fesztivál esetében a pótlás a hat produkció egyeztetési nehézségei miatt nem lehetséges, így a jegyvásárlók három opció közül választhatnak majd:

  • nem váltják vissza a jegyeiket, ezzel támogatva a színházi művészeti munkáját, a belépők értékével megegyező,
  • december 31-ig érvényes vouchert kapnak, melyek beválthatók az általuk választott előadások szabad helyeire vagy
  • visszaváltják a jegyeiket. A jegyvisszaváltás részleteiről június első felében tájékoztatja nézőit a Szegedi Nemzeti Színház.
Szegedi Nemzeti Színház, évad vége, járványhelyzet

 

 

Szólj hozzá!


Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

A tavalyi esemény sikerén felbátorodva idén is megrendezik május 30. és június 2. között a Határvonalak Színházi Fesztivált Szombathelyen, a...
 
Színház naptár

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...
Új színdarabok