T9 - Az első bástya


Honlapt9.hu/hu/
CímBudapest, 1014, Táncsics utca 9.
T9 - Az első bástya

Bemutatkozik a T9, Budapest új kulturális közösségi tere!
A budai Várnegyed különleges, panorámás helyszínén október 31-éig színes kulturális programkínálat várja a látogatókat! Az interaktív régészeti helyszínen feltárulnak az elveszettnek hitt egykori erődítmény, az erdélyi bástya titkai: a látogató visszarepülve az időben a 16. századi Buda várfalainak tövében sétálhat, a Lőportár épületében pedig testközelből nézheti meg a 2018-ban, a BTM Vármúzeuma által vezetett ásatás során előkerült gazdag leletanyagot, használati tárgyakat, miközben az örökségvédelmi helyszínen testközelből szemlélheti meg az egykori bástya falait.

Hírek és rajongók
 
Képtár
  • T9 - Az első bástya kép 49395

Közeli előadások a helyen

Vadon Virágai - Mozgásszínház

Vadon Virágai - Mozgásszínház

T9 - Az első bástya · Budapest
szeptember 20. (19:00)
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Tényleg musical készült Puskás Öcsiről

Tényleg musical készült Puskás Öcsiről

Puskás, a musical címmel nagyszabású zenés színházi produkció készült Szente Vajk rendezésében. A legismertebb magyar életéről szóló darab...
 
Színház naptár

Pásztor Erzsi lesz a Tolnay Klári emlékest háziasszonya

Tolnay Klári születésének 106. évfordulója alkalmából rendeznek emlékestet szombaton Mohorán, a programot a Tolnay Klári Emlékház szervezi.

A '70-es években játszódó darab – a századvég magyar slágereivel

Hasonmások címmel tart ősbemutatót pénteken a zalaegerszegi Kvártélyház Szabadtéri Színház a mások mellett Komár Lászlónak, Máté Péternek vagy Cserháti Zsuzsának dalokat szerző Nagy Tibor szerzeményeinek feldolgozásával.
Új színdarabok