T9 - Az első bástya


Honlapt9.hu/hu/
CímBudapest, 1014, Táncsics utca 9.
T9 - Az első bástya

Bemutatkozik a T9, Budapest új kulturális közösségi tere!
A budai Várnegyed különleges, panorámás helyszínén október 31-éig színes kulturális programkínálat várja a látogatókat! Az interaktív régészeti helyszínen feltárulnak az elveszettnek hitt egykori erődítmény, az erdélyi bástya titkai: a látogató visszarepülve az időben a 16. századi Buda várfalainak tövében sétálhat, a Lőportár épületében pedig testközelből nézheti meg a 2018-ban, a BTM Vármúzeuma által vezetett ásatás során előkerült gazdag leletanyagot, használati tárgyakat, miközben az örökségvédelmi helyszínen testközelből szemlélheti meg az egykori bástya falait.

Hírek és rajongók
 
Képtár
  • T9 - Az első bástya kép 49395
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ötórai tea Mucsi Zoltánnal

Ötórai tea Mucsi Zoltánnal

Ma – értelemszerűen 5 órakor – online teadélutánra várja a Vasas Könyvtár az érdeklődőket: a Magdolna 5-7 sorozat online adásában Mucsi...
 
Színház naptár

Szegény Dzsoni... – jótékonysági online felolvasás a Centrálban

Ahogy arról mi is beszámoltunk, leégett Pataki Ági, a Centrál színházi titkára és Vida Antal (Tordas Rádió) háza Tordason. Eddig is segített, aki tudott: színészek pakoltak ki a házból, díszítők lapátolták le a maradványokat a tetőről. Most pedig 56 színész összefogásával jótékonysági online előadást szervez a színház.

Vérbeli vámpírkomédia a Centrál Színházban

Romhányi József születésének 100. évfordulója alkalmából, 2021. március 6-án szombaton este 7-kor – ha nem is ülhetünk még be a nézőtérre – premier lesz a Centrál Színházban.
Új színdarabok