Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ | Klauzál Ház


CímBudapest, 1222, Nagytétényi út 31-33.
Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ | Klauzál Ház

Intézményünk programkínálatában minden korosztály talál kedvére valót. A legkisebbeket családi hétvégék színházi előadásaira, koncertjeire várjuk, a nagyobbaknak óvodás és iskolás színházi bérleti sorokat kínálunk, felnőtt közönségünk a Klauzál Bérlet színvonalas színházi előadásaira, komoly- és könnyűzenei koncertekre, pódium előadásokra válthat belépőt, a szépkorúakat zenés táncestekre, ismeretterjesztő előadásokra invitáljuk.
Tanfolyami kínálatunkban is bizonyára talál kedvére valót, mozgásos, táncos, egészségmegőrző foglalkozásaink mellett számítástechnikai képzést, nyelvi és zenei órákat is kínálunk.

 
Hírek és rajongók
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Jönnek a fiatalok – A Pesti Színház felújította a Kinek az ég alatt már senkije sincsen című előadást

Jönnek a fiatalok – A Pesti Színház felújította a...

A Pesti Színház felújította, és új szereposztással ismét műsorra tűzte a Kinek az ég alatt már senkije sincsen című előadást.
 
Színház naptár

35 év alatt 75 színész, több mint ezer előadás és egymillió néző: MI AZ?

Harmincöt éve annak, hogy a Vígszínházban bemutatták A padlást. A musical a magyar színháztörténet egyik legsikeresebb darabjává vált, a zeneszerző Presser Gábor szerint már hozzátartozik a városhoz és az országhoz.

Végre egy jó hír!

A tervezett tavaszi újranyitásnál hamarabb, már február 11-én ismét megnyitja kapuit a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház.
Új színdarabok