Fabula Bábszínház


CímBudapest, 1052, Petőfi Sándor u. 6.
Fabula Bábszínház

Egy különleges, családias, gyermekközpontú kis szobaszínház várja Önöket a belvárosban.

1991-ben álmodtam meg ezt a helyet, amely mára valósággá vált. A monumentális szórakoztatóipari produkciók mellett, úgy gondoltam, szükség van egy olyan kis helyre, ahol testközelben van a színház, ahol színészek, gyermekek, szülők, nagyszülők beszélgethetnek az előadás kapcsán bármiről. A gyermekek nincsenek külön ültetve: anyuka, apuka gyermekével összesúghat a nézőtéren. Kell az alkalom, hogy a család minél többet együtt legyen, kellenek a közös élmények! A bábszínház feledhetetlen élmény. Végigkíséri életünket.

Ebben az évadban is nagy sikerű előadásokkal várjuk Önöket! A családias hangulatú bábszínház a belvárosban, a sétáló övezet közvetlen közelében, a Katona József Színház felett található a félemeleten. Cím: 1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 6.

Folytatjuk vendégjátékainkat a fővárosban és vidéken egyaránt. Gazdag gyermekműsor kínálatunkkal továbbra is járjuk az országot. Ezentúl is eleget teszünk a művelődési házak meghívásainak, részt veszünk kulturális rendezvényeken, fesztiválokon.

Továbbra is kedvező feltételekkel fogadjuk az óvodás-, kisiskolás csoportokat. Tartalmas és szórakoztató programokkal várunk mindenkit!

Köszönjük kedves közönségünknek, hogy rendszeresen látogatják előadásainkat! Igyekszünk mindent megtenni azért, hogy jól érezzék magukat nálunk. Szeretettel látjuk Önöket a jövőben is! Találkozunk a bábszínházban!

Felszeghy Tibor

 
Hírek és rajongók
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter lakásából közvetítik a premiert

Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter lakásából...

Bemutatósorozatra készül a Madách Színház az interneten; a premiereket élőben, a színészek lakásáról közvetítik. Június 4-én Carol Rocamora...
 
Színház naptár

A járvány magával ránthatja Shakespeare legendás színházát

Minderről a Kívül tágasabb blogon olvastunk: a legendás Globe a blog értesülései szerint képtelen lesz túlélni a korlátozások miatt elszenvedett veszteségeket.

A pénz helyett Dollár Papa Talks

A Dollár Papa Gyermekei társulat kezdeményezésére – a Trafó közreműködésével online beszélgetéssorozat indul vasárnap.
Új színdarabok
Mamma Mia!
Mamma Mia!
Budapest 
Mamma Mia!
Mamma Mia!
Budapest 
Mamma Mia!
Mamma Mia!
Budapest 
Mamma Mia!
Mamma Mia!
Budapest 
Mamma Mia!
Mamma Mia!
Budapest 
MACSKÁK
MACSKÁK
Budapest 
MACSKÁK
MACSKÁK
Budapest