Visszatér a Müpába a Recirquel két sikerprodukciója

Három országot átívelő turnéja után két népszerű ’cirque danse’ produkciójával tér vissza a Müpába a Recirquel. Február 4-5-én az Edinburgh Fringe Fesztivál legjobb produkciójának értékelt My Land, míg február 6-án a tavaly New Yorkban is óriási sikerrel debütáló Non Solus lesz látható a Fesztivál Színházban.

Visszatér a Müpába a Recirquel két sikerprodukciója
Fotó: Pályi Zsófia

Elsöprő siker koronázta a Recirquel avignoni vendégjátékát

Első alkalommal mutatták be július 5. és 28. között Franciaországban a Recirquel 2018-ban debütált előadását, a My Land-et. Az újcirkuszi produkciót folyamatos telt ház és komoly szakmai érdeklődés kísérte.
 
Fotó: Pozsonyi Roland

Először léphet fel magyar társulat a New York-i Brooklyn Academy of Music központban

A progresszív művészeti alkotások fellegvára, a New York-i Brooklyn Academy of Music kulturális központ mutatja be a Recirquel Újcirkusz Társulat Non Solus című produkcióját februárban. Ez egyben a Recirquel első bemutatkozása az USA-ban.
 
Fotó: Nagy Attila (Müpa)

Századszorra olaszul kel életre A Meztelen Bohóc

November 23-27. között Olaszországban turnézik a Recirquel; ezúttal a világ számos országában komoly szakmai és közönségsikert aratott, A Meztelen Bohóc című produkciójával.
 
Fotó: Recirquel/FB

Edinburgh után Budapesten is látható a My Land

A Müpában mutatja be az Edinburgh Fringe Festival legjobb produkciójának választott, My Land című darabját a Recirquel társulat a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében október 16. és 21. között.
 
Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

A tavalyi esemény sikerén felbátorodva idén is megrendezik május 30. és június 2. között a Határvonalak Színházi Fesztivált Szombathelyen, a...
 
Színház naptár

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...
Új színdarabok