24 órán át folyamatosan játssza ugyanazt a hétperces jelenetet a színésznő

A londoni Young Vic színház The Second Woman című előadásában lép fel Ruth Wilson, Golden Globe- és Laurence Olivier-díjas színésznő.

24 órán át folyamatosan játssza ugyanazt a hétperces jelenetet a színésznő
A  festmény az elmúlt években a Covent Garden-i intézmény falán lógott.

A londoni Királyi Operaház arra kényszerül, hogy elárvereztesse egy festményét

A világjárvány miatti bevételkiesése ellensúlyozására árverésre bocsátja David Hockney egy megrendelésre készített festményét a londoni Királyi Operaház.
 
A fotó illusztráció!!

Hazatértek az Operaházból ellopott könyvritkaságok

A Magyar Állami Operaház levéltárából 2015-ben tulajdonították el a 17. századi könyvritkaságokat, amelyek a londoni feketepiacon bukkantak fel.
 
Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda...
 
Színház naptár

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...

A majdnem tökéletes boldogság receptje

A LIAison és a Füst sikere után megszületett Pokorny Lia legújabb önálló estje. A majdnem tökéletes boldogság receptje című előadás április 12-én a MOMKultban debütál, és onnantól kezdődően havonta látható majd Budapesten és az ország különböző pontjain.
Új színdarabok